В місті Дрогобичі Львівської області проведено Всеукраїнський юнацький футбольний турнір «OPEN CUP KELME», присвячений воїнам ЗСУ у боротьбі проти агресорів. В ньому приймала участь і команда ДЮСШ-«Енергетик» (м.Теплодар), яку підготовив тренер-викладач Теплодарської ДЮСШ Віталій ДРЕВАЛЬ. Шість команд змагались за коловою системою.
Приємно відзначити переможний виступ наших юних спортсменів – вони здобули перемоги в усіх п’яти матчах!

Ось результати: з ДЮСШ «Борислав» (м.Борислав) – 3:0, з «ДЮСШ-7» (м.Дніпро) – 3:1, з «МФК Галичина» (м.Дрогобич) – 4:1, з «ДЮСШ-Стеблик» (м.Стеблик) – 3:2, з «АФ Галичина» (м.Дрогобич) – 7:0.

Голами у турнірі відзначились: Бабілов Артур – 10 голів, Сушко Дмитро – 4, Марценюк Макар – 4, Макеєв Станіслав – 1 і Яровий Макар – 1. Чудово грали і Чабан Максим (воротар), польові гравці Федоришин Артем, Ковалів Артем, Манько Артур, Чернишов Кирило. МОЛОДЦІ!

Адміністрація Теплодарської ДЮСШ, батьки і діти висловлюють ПОДЯКУ  керівництву міста Теплодар, начальнику ВОКМС Людмилі КРАСНОЖОН, депутату Теплодарської міської ради Андрію СУРЖЕНКУ за сприяння поїздки на змагання!
Щиро вітаємо тренера-викладача Віталія ДРЕВАЛЯ і його вихованців з переможним результатом на Всеукраїнському турнірі!
Щира ПОДЯКА батькам! Разом – до перемоги!

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.