19 жовтня – 42 сесія Теплодарської міської ради

Сьогодні о 10:00 у сесійній залі Теплодарської міської ради під головуванням міського голови Олександра Чуйка відбулось пленарне засідання чергової сорок другої сесії Теплодарської міської ради восьмого скликання.

У роботі сесії взяли участь 12 депутатів міської ради із 22 обраних.
Під час засідання внесли зміни до Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Теплодарської міської територіальної громади на 2022 – 2025 роки та до Програми забезпечення громадської безпеки і діяльності місцевих загонів територіальної оборони, правоохоронних органів, Збройних Сил України, комунальних підприємств, установ і закладів, та забезпечення підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Теплодарської міської територіальної громади на 2022 – 2023 роки.
Підтримали зміни і доповнення до бюджету Теплодарської міської територіальної громади на 2023 рік.
Затвердили Порядок списання об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Теплодар.
Прийняли рішення про надання згоди управлінню житлово-комунального господарства землевпорядкування та майна Теплодарської міської ради на списання з балансового обліку та демонтаж ряд об’єктів незавершеного будівництва.
Внесли зміни до Програми «Освіта міста Теплодар на 2022-2024 роки».
Розглянули та затвердили зміни до Переліків першого та другого Типів об’єктів оренди комунальної власності; підтримали умови проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди на земельну ділянку; надали дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та дозвіл на затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення. З поіменним голосуванням депутатів окремо по кожному рішенню можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.