До уваги субєктів господарської діяльності, які здійснюють господарську діяльність у сфері торгівлі продуктами харчування

 На адресу виконавчого комітету Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області надійшов лист від Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області від 12.10. 2023 року про те, що через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло повідомлення стосовно виявлення хлорпірифосу в органічній зеленій каві (походженням з Гондурасу), що експортувалась з Німеччини (відправник: Rehm & Benecke Coffee GmbH &Co., Hamburg) до України (отримувач: ТОВ “Кофітон», вул..Ломоносова, 75а, м.Київ,03189)

         На підставі вищезазначеного виконавчий комітет Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області просить вас бути уважними при здійсненні господарської діяльності та недопущення обігу непридатних і небезпечних  продуктів харчування, а  у разі наявності  – вилучити вказаний невідповідний харчовий продукт з обігу та повідомити про даний факт Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області (вул. 7-ма Пересипська, 6, м.Одеса, gu@odesa.consumer.gov.ua, тел. 716-13-01).

Відділ

соціально-економічного розвитку

виконавчого комітету

Теплодарської міської ради

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.