Сьогодні, є ще одна можливість нагадати усім про читання та його вплив на розвиток людини.  Читання – стимулює розумову діяльність, покращує пам’ять, допомагає розширити словниковий запас та є першим й найкращим замінником ліків.  

Всеукраїнський день бібліотек – чудовий привід окинути оком свої полиці з книжками та вибрати на них щось цікавеньке, або можливо знову перечитати свою улюблену книжку. Чи навіть ще краще, усією родиною запланувати похід до Теплодарської міської бібліотеки. 

Звісно, скажете ви, не виходячи з дому можна купити чи навіть просто завантажити будь-яку книжку, але навіщо! Ви все одно не поринете у ту атмосферу, яку має бібліотека – вона особлива, своя «книжкова» атмосфера!

Дитяча тематика, українська сучасна та зарубіжна  література, суспільно політична література, вибір довідкових видань, детективи, фентезі, романи про кохання, бестселери, наукова фантастика та містика – вибір книжок на будь-який смак!

 

Запрошуємо завітати до Теплодарської міської бібліотеки,  стати постійними її відвідувачами та завжди бути першими читачами новинок.  Адже читати не шкідливо, шкідливо не читати! І нехай бібліотека стане тим місцем, куди вам захочеться прийти знову!

Нагадаємо графік роботи: 

ПН-ПТ – 09:00-18:00

обідня перерва: 13:00-14:00

ПТ- (сан.година): 16:00-18:00

СБ,НД – вихідні

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.