Шановні батьки, звертаємося до вас з проханням пам’ятати про батьківську відповідальність за життя та здоров’я дитини під час проведення дозвілля! Потурбуйтеся, щоб дитина запам’ятала основні правила поведінки на вулиці. Поясніть, що на вулиці для дітей існує багато небезпек — вуличний транспорт, недобудовані будинки, темні вулиці, водойми, тварини. Крім того, слід роз’яснювати дітям про правила поведінки під час воєнного стану, зокрема щодо дотримання правил безпеки під час сигналу повітряної тривоги та у разі виявлення небезпечних знахідок.

Наголошуємо, що діти віком до 16 років з 22:00 до 6:00 не можуть перебувати у нічний час без присутності хоча б одного з батьків або іншого законного представника! У разі виявлення такого порушення, працівники поліції складають адміністративний протокол за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей (ст.184 КУпАП).

Навчіть дітей бути обережними, відповідальними та впевненими у своїх діях. Будьте свідомими та відповідальними. Безпека дітей залежить саме від піклування дорослих.

УСП ВК ТМР

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.