26 вересня 2023 року о 10:00 у сесійній залі Теплодарської міської ради під головуванням міського голови Олександра Чуйка відбулось пленарне засідання чергової сорокової сесії Теплодарської міської ради восьмого скликання.

У засіданні взяли участь 14 депутатів міської ради із 22 обраних.

На початку роботи ознайомились з порядком денним пленарного засідання, додатково включили декілька питань та зняли ряд тих, які потребували більш детального вивчення.

Тетяна Биконова керуючий справами виконавчого комітету Теплодарської міської ради ознайомила з рішеннями виконавчого комітету та розпорядженнями міського голови прийнятих у міжсесійний період.

Ірина Намазова т.в.о. начальника соціально-економічного розвитку запропонувала на розгляд проект про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Теплодарської міської територіальної громади.

Сергій Калашніков начальник відділу містобудування та архітектури запропонував на розгляд проект про надання згоди на забудову земельної ділянки та проект про розроблення містобудівної документації «Генеральний план міста Теплодар Теплодарської міської територіальної громади Одеського району Одеської області».

Олександр Ковальов начальник відділу з питань оборонної, мобілізаційної роботи, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ознайомив зі змінами до раніше прийнятої Міської цільової програми забезпечення громадської безпеки і діяльності місцевих загонів територіальної оборони, правоохоронних органів, Збройних Сил України, комунальних підприємств, установ і закладів, та забезпечення підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Теплодарської міської територіальної громади на 2022 – 2023 роки. Ознайомив з програмами:
– забезпечення проведення заходів мобілізації та територіальної оборони в Теплодарській міській раді Одеського району Одеської області на 2024 – 2026 роки;
– забезпечення громадської безпеки і діяльності місцевих загонів територіальної оборони, правоохоронних органів, Збройних Сил України, комунальних підприємств, установ і закладів, та забезпечення підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Теплодарської міської територіальної громади на 2024 – 2025 роки;
– підготовки молоді до служби в Збройних Силах України в Теплодарській міській раді на 2024 – 2026 роки.

З метою вирішення питань збереження та зміцнення здоров’я населення, забезпечення спеціалізованої медичної допомоги міста виступила директор КНП «Теплодарський ЦПМСД» ТМР Майя Запорожан та запропонувала на розгляд депутатського корпусу Програму “Фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства “ Теплодарський центр первинної медико-санітарної допомоги ” Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області ” на 2024-2026 роки.

Світлана Одарич начальник фінансового управління ознайомила з виконанням бюджету Теплодарської міської територіальної громади за І півріччя 2023 року та деякими його змінами у 2023 р. Також, ознайомила з Порядком відшкодування різниці в тарифах на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, на теплову енергію, в тому числі вироблену з використанням альтернативних джерел енергії, на території Теплодарської міської територіальної громади на 2023 рік та з проектом про передачу коштів у вигляді міжбюджетного трансферту військовій частині 3012 Національної гвардії України.

Проект Міської програми “Питна вода міста Теплодар на 2024-2026 роки”, ряд проектів про затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу підприємству на виготовлення технічної документації та проект на розробку проекту землеустрою були запропоновані на розгляд депутатського корпусу начальником управління ЖКГ, землевпорядкування та майна Ігорем Харламовим.

З проектом про підтримку позиції Всеукраїнської Асоціації ОТГ щодо законопроекту № 10037 від 12.09.2023, зокрема військового ПДФО виступила Наталія Самочорна секретар міської ради.

З метою створення необхідних умов для сталого функціонування МКП «Одеська ТЕЦ №2» в новому опалювальному сезоні, Олександр Михайлов директор МКП «Одеська ТЕЦ №2» ознайомив з договором на постачання природного газу з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» .
Звернувся за дозволом на укладання договору з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» на постачання природного газу.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення. З поіменним голосуванням депутатів окремо по кожному рішенню можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.