У п’ятницю 15 вересня,  Теплодарську громаду відвідали волонтери благодійного фонду Карітас.

Представники БФ “Карітас Одеса УГКЦ” спільно з БО “Патріарша Фундація “Мудра Справа” передали для родин внутрішньо переміщених осіб з дітьми та сімей з дітьми вразливих категорій, які знаходяться на обліку Управління соціальної політики ВК Теплодарської міської ради, гуманітарні набори.

В той час поки батьки реєструвалися, заповнювали анкети, слухали лекцію з психологічної допомоги та отримували гуманітарні набори, на малечу очікував справжній сюрприз.

На площі, біля міського будинку культури волонтери провели спортивно розважальні заходи проекту “Простір дружний до дітей”. Діти приймали участь в  спортивних  естафетах та рухливий іграх, стрибали, танцювали та просто гралися. Одним словом були просто в захваті. А на завершення, усі отримали солодощі.

Учора було багато фото, які демонструють радість та усмішки наших дітей, за які ми щиро вдячні  волонтерам!

Тісна співпраця керівництва міста Теплодар, управління соціальної політики виконавчого комітету Теплодарської міської ради з БФ “Карітас Одеса УГКЦ”  дала можливість проводити такі заходи двічі на місяць.

Висловлюємо слова безмежної вдячності БФ ” Карітас Одеса УГКЦ” за надану допомогу, турботу  та підтримку Теплодарської громади.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.