Дорогі наші рятівники! Ваша праця – це справжній героїзм, який заслуговує на повагу і вдячність. Від початку повномасштабної війни, яку веде росія проти України, ви справжні Герої, працюєте у посиленому режимі та готові першими простягнути руку допомоги тому, кому вона найбільше потрібна. Ви завжди приходите на допомогу тим, хто її потребує, і рятуєте життя.

У цю дату привітання отримують всі співробітники Міністерства надзвичайних ситуацій: фахівці з аварійно-рятувальних і пошукових робіт, сапери, водолази, пожежники і ліквідатори аварій. 

Після початку повномасштабної війни українські рятувальники щодня рятують сотні життів. Саме вони допомагають жертвам обстрілів вибратися із завалів, ліквідовують пожежі та розшукують загублених людей. Все це рятувальники роблять з ризиком для свого життя.

Вітаємо вас з професійним святом! Від щирого серця дякуємо вам за вашу мужність, самовідданість, за професійну роботу у надважких умовах воєнного стану!

Бажаємо міцних сил і відмінного здоров’я, відваги і сміливості, уважності та обережності, добробуту, любові рідних і удачі у всьому!

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.