08 лютого 2017 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено двадцять питань.  

Першими питаннями, які були винесені на розгляд виконавчого комітету були проекти рішень по встановленню тарифу на послуги вивезення та захоронення побутових відходів для населення будинків ОСББ, ЖБК, профліцея (гуртожиток), бюджетних установ, інших споживачів м.Теплодар та Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, доповідав виконуючий обов’язки першого заступника міського голови Панасюк Олег Юрійович.

Підвищення тарифів на дані види послуг обумовлено різким підвищенням мінімальної заробітної плати та підвищенням вартості електроносіїв, палива. Варто додати, що дані тарифи не переглядались з 2015 року.

Наступними питаннями, винесеними на затвердження членами виконавчого комітету, були звіти про роботу за 2016 рік відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міста, юридичного відділу, відділу земельних ресурсів, управління праці та соціального захисту населення міста, адміністративної комісії, відділу соціально-економічного розвитку виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Також були винесені на затвердження списки громадян, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов станом на 01 січня 2017 року та питання з присвоєння адрес  об’єктам нерухомості за зверненнями громадян.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради 08.02.2017, місто Теплодар 2017 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.