Шановні жителі Теплодарської громади! Щиро вітаю вас з Днем Незалежності України!

День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень. Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

Перед нами – найскладніший, найвідповідальніший період сучасної України, бо проливається людська кров, ми потерпаємо від зовнішньої збройної агресії. Такою є ціна за прагнення нашого народу до гідного життя у цілісній, незалежній та процвітаючій європейській державі. Усі ми хочемо зберегти найдорожче: дітей і родину, мир і спокій, працю і добробут, надію і віру.

Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас. Лише спільними зусиллями ми досягнемо перемоги.

В цей урочистий день всенародного свята щиро зичу Вам здоров’я і щастя, благополуччя і добробуту, життєвих удач і творчих успіхів у Вашому високому служінні в ім’я слави України та її працьовитого народу.

З Днем Незалежності! 
Слава Україні!

З повагою,  міський голова     Олександр ЧУЙКО

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.