До уваги субєктів господарської діяльності, які здійснюють господарську діяльність у сфері торгівлі продуктами харчування

На адресу виконавчого комітету Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області надійшов лист від Одеської районної військової адміністрації від 26  липня 2023 року про те, що через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло повідомлення стосовно виявлення Охратоксину А в меленій каві (виробник: Gruppo Gimoka srl, Trezzano S/N, Італія), що експортувалась з Австрії (оптовик: GUNZ Warenhandels GmbH. Mader) до України (отримувач: ТОВ “ГУРМАНДІЗ», вул.. Костянтинівська,72 м.Кихв,  0408)

Невідповідний харчовий продукт може нанести шкоду здоров’ю споживача Охратоксин А демонструє нефротоксичні, гепатотоксичні, тератогенні, канцерогенні та імунодепресантні властивості.

         На підставі вищезазначеного виконавчий комітет Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області просить вас бути уважними при здійсненні господарської діяльності та недопущення обігу непридатних і небезпечних  продуктів харчування, а  у разі наявності  – вилучити вказаного невідповідного харчового продукту з обігу та повідомити про даний факт Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області (вул. 7-ма Пересипська, 6, м.Одеса, gu@odesa.consumer.gov.ua, тел. 716-13-01).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.