27 липня, працівники галузі охорони здоров’я відзначають своє професійне свято.

З цієї нагоди, міський голова Олександр Чуйко завітав до міської лікарні аби особисто привітати колектив та головного лікаря КНП «Теплодарська центральна міська лікарня» з Днем медичного працівника.

Олександр Миколайович по праву вважає День медичного працівника своїм другим професійним святом, а колектив лікарні – частиною своєї родини, адже багато років пропрацював в стінах міської лікарні і має за плечима понад тридцять років медичного стажу.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх захисників, медичних працівників, мирних жителів нашої держави, які загинули за Україну…

На адресу медичних працівників лунали щирі привітання та теплі слова вдячності. У своєму вітальному слові Олександр Миколайович висловив подяку медичним працівникам за їх важку, нелегку щоденну працю, побажав міцного здоров’я, родинного затишку та довгоочікуваної перемоги!
За традицією, кращі працівники лікарні були нагороджені грамотами міського голови та Одеської ОВА.

Нагадаємо, згідно з Указом президента України від 13 червня 2023 року День медичного працівника в Україні тепер відзначатимуть щороку 27 липня.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.