В рамках налагодженої співпраці між Теплодарською міською радою  і  Одеською обласною організацією  Товариства Червоного Хреста України 21 липня 2023р. внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані і проживають на території Теплодарської громади отримали чергову партію гуманітарної допомогу.

Дану гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів тривалого зберігання та засобів гігієни отримали сім’ї із трьох і більше осіб з числа вимушених переселенців.

Також, цього ж дня, на території Теплодарської громади, дану гуманітарну допомогу мали можливість отримати сім’ї внутрішньо переміщених осіб, які проживають  на території Вигодянської громади.

Під час свого візиту до Теплодарської громади представниці  Одеського Червоного Хреста Олена Кулик і  Віра Зарецька-Аполосова  провели інформаційний захід  для  внутрішньо переміщених осіб. Ознайомили з основними задачами та напрямками діяльності Товариства. Розповіли про  Загін швидкого реагування Червоного Хреста та його волонтерську місію, про напрямок Психосоціальної підтримки та допомоги постраждалим сім’ям. Звернули увагу присутніх на напрямок діяльності – «Догляд вдома», який підтримує людей похилого віку, та людей з інвалідністю. Особливу увагу під час інформаційного заходу приділили основним напрямкам діяльності Служби розшуку Товариства Червоного Хреста України, яка згідно  з міжнародними правилами здійснює заходи по встановленню долі  осіб та  родин, які постраждали в наслідок збройних конфліктів чи інших надзвичайних ситуацій в світі.  Інструктор Червоного Хреста з мінної небезпеки Дмитро Бабаєв проінформував присутніх щодо  мінної небезпеки,  правил безпечної поведінки та порядок дій у разі виявлення ВНП.

Висловлюємо щиру подяку Одеській обласній організації Товариства Червоного Хреста України за постійну  підтримку та надійне партнерство, адже, в  умовах сьогодення,  дана підтримка  є життєво необхідною допомогою для родин вимушених переселенців.  Дякуємо за надійне плече підтримки та сподіваємося на таку ж подальшу плідну співпрацю! Разом до перемоги! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.