Cьогодні, 20 липня 2023 року  о  10:00 міський голова Олександр Чуйко провів чергове засідання виконавчого комітету.

У ході засідання члени виконавчого комітету підтримали створення субланки Теплодарської міської громади Одеської районної ланки Одеської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.
Підтримали клопотання перед Одеською обласною державною адміністрацією щодо направлення до Президенту України клопотання про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» за материнську самовідданість, народження та зразкове виховання дітей в сім’ї, забезпечення умов для їх гармонійного розвитку жительці м.Теплодар.
Надали дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації з проведенням експертизи об’єктів.
Встановили вартість 1м.кв. пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою в м.Теплодар.
Підтримали внесення відомостей адрес об’єктів до Реєстру будівельної діяльності Єдиної державної системи у сфері будівництва.

Одним із розглянутих питань було – оголошення днів жалоби на території Тетіївської міської територіальної громади. У зв’язку з цим було прийняте рішення обмежити на території Теплодарської міської територіальної громади проведення святкувань, розважально-концертних заходів (в тому числі в барах, кафе, ресторанах, закусочних, піцеріях та інше) під час  оголошених днів жалоби у зв’язку з похованням військовослужбовців. 

З усіх питань порядку денного, розглянутих членами виконавчого комітету, прийняті відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.