Зіграні останні матчі другого етапу відкритої першості «Біляївської футбольної ліги» 8х8 на підтримку ЗСУ і після них відбулося підведення підсумків змагань. Теплодарські команди ДЮСШ-«Енергетик» (тренер-викладач Віталій ДРЕВАЛЬ) серед 15 команд показали такі результати.
Наша команда у віковій групі 2013-2014р.н. у вирішальній грі з ровесниками ДЮФК «Яськи» (Яськівської ОТГ) за попадання у призову трійку поступилися 2:3 і залишилися без нагород. Голи забивали Макар Марценюк і Макар Яровий.
А ось у віковій групі 2010-2012р.н. у Silver league у поєдинку за перше місце з ФК «Юніор»-2022 (Степанівська ОТГ Роздільнянського району) теплодарці перемогли з рахунком 4:3 (дублем відзначились Дмитро Юхименко і Михайло Дігол). Наша команда нагороджена грамотою і Кубком, а гравці – медалями. МОЛОДЦІ!
Гравці наших команд отримали також індивідуальні нагороди. Дмитро Юхименко і Макар Марценюк визнані кращими гравцями і нагороджені грамотами і кубками.
Наші вітання!
P.S. У неділю відбулася центральна гра чемпіонату Одеського району – в Усатовому СК «Енергетик» (м.Теплодар) протистояв місцевій команді. Останній матч першого кола команд лідируючої трійки завершився бойовою нічиєю – 1:1. Теплодарці мали шанс перемогти, але не реалізували 11-метровий штрафний удар. А найпалкішими вболівальниками були юні футболісти з Теплодару! Разом – до перемоги!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.