Сьогодні, 17 липня, Одеському району 3 роки! Так сталося, що цей важливий день нашої новітньої історії ми зустрічаємо в умовах війни, яка залишила глибокий слід в серцях кожного з нас. Але ми не зламалися і з першого дня війни тримаємо тил та підтримуємо Збройні сили України!

Шана і вдячність нашим захисникам і захисницям, Військово-Морським силам, підрозділам Протиповітряної оборони та Сухопутним військам, які захищають цілісність території нашого району, часом ціною власного життя. Ми докладаємо і докладатимемо всі зусилля, щоб відновити будинки та інфраструктуру, які пошкодив чи зруйнував окупант та забезпечити нашим людям все необхідне для повноцінного життя.

Одеський район – один з найбільших за територією район в країні. Тут сконцентровані усі види військової компоненти нашої держави і розташована база ВМС України. У нас є значний конкурентоспроможний потенціал, вигідне географічне розташування, багаті природні та рекреаційні ресурси, традиції промислового та сільськогосподарського виробництва, неповторні історико-культурні цінності та винятковий інтелектуальний капітал.

Представники ста тридцяти трьох різних націй і народностей, віряни понад сорока конфесій поєднали тут свої долі, і це не тільки духовно збагатило міста, громади, села і селища Одеського району, а й надало ще більшої сили та міці усім мешканцям.

Одеський район – не просто наша мала батьківщина, це – формула нашого життя. У цей день хочу ще раз подякувати усім вам, дорогі земляки, за патріотизм, витривалість і вашу гідну громадянську позицію!

У нас багато амбітних планів та проєктів, і ми готові до роботи!

Мирного неба, розвитку та процвітання нашому прекрасному Одеському району! Добра і благополуччя кожному його мешканцю!

Разом до Перемоги!
Слава Україні! 🇺🇦

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.