Відкриття поліцейської станції – перший і надзвичайно важливий крок у впровадженні проекту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади» на території Теплодарської громади. Реалізація проекту стало можливим завдяки цілеспрямованій роботі та спільним зусиллям керівництва міста Теплодар, Національної поліції, керівників та представників Одеської обласної військової адміністрації та Одеської районної держаної адміністрації.

Так, ще у квітні 2021 року в рамках реалізації проекту (https://t.me/teplodarofficial/113) Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади», міський голова Олександр Чуйко та начальник ГУ НПУ в Одеській області, генерал поліції третього рангу Олег Бех уклали Меморандум про співпрацю та партнерство між Теплодарською територіальною громадою та Головним управлінням Національної поліції в Одеській області. Підписання Меморандуму спрямоване на об’єднанні зусиль партнерів для підвищення рівня безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини та протидії злочинності на території громади.

На урочистості з нагоди офіційного відкриття поліцейської станції завітали: заступник голови Одеської РВА Олексій Мацулевич, депутат Верховної Ради України Сергій Колебошин, голова районної ради Віталій Барвіненко, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Денис Захарченко, заступник начальника відділу взаємодії з громадами управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області капітан поліції Тарас Шуляк, т.в.о. начальника Одеського районного управління поліції №2 підполковник поліції Андрій Донець, представники депутатського корпусу та виконавчого комітету Теплодарської міської ради, керівники комунальних підприємств та установ. Прийшли на відкриття і місцеві мешканці.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.