Новий робочий тиждень розпочався, традиційно, з апаратної наради.

26 червня 2023 о 9:00 міський голова Олександр Чуйко та перший заступник Андрій Маковецький провели щотижневу апаратну нараду, яка розпочалася із загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими.

У апаратній нараді прийняли участь начальники відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівники комунальних підприємств міста.

Під час засідання було обговорено підсумки минулого тижня, перевірено керівництвом міста виконання минулих доручень, окреслені поточні питання.

Головними питаннями, які обговорювались під час проведення апаратної наради, були горіння сміттєзвалища та готовність укриттів міста для використання за призначенням.

Вже тиждень наша громада потерпає від смогу, який доходить до нас зі сміттєзвалища в с.Доброжанове, а працівники ДСНС, разом з комунальними підприємствами намагаються приборкати пожежу, але марно. Про ситуацію доповіли керівництву району, яке ініціювало проведення засідання комісії ТЕБ та НС в Біляївській ОТГ, з метою вирішення даної проблеми.

Щодо готовності укриттів до використання за призначенням – роботи продовжуються, а також розглядаються альтернативні варіанти збільшення кількості укриттів.

Завдання отримані, робота триває.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.