Наполегливо звертаємося до жителів міста, власників закладів торгівлі, керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, з проханням свідомо використовувати електроенергію.

Щоб не допустити масових і тривалих відключень електроенергії для житлового сектору, а також уникнути обмежень електропостачання для критично важливих об’єктів соціальної інфраструктури, усі споживачі і населення, і бізнес, мають свідомо підійти до використання електроенергії. Потреба в економії електроенергії має стати звичкою для кожного українця, допоки триває війна. Обмеження електропостачання необхідні для збалансування системи виробництва, передачі та споживання електроенергії.

Найбільше навантаження припадає на ранкові та вечірні пікові години: з 8:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00. У цей період зазвичай люди масово вмикають найбільш енергоємні прилади, які створюють потужне навантаження на систему.

Кожен, хто обмежує використання бойлерів, пральних машин, обігрівачів, кондиціонерів, електрочайників, духових шаф та пічок у пікові години та змістив роботу більшості електроприладів на нічний час з 23:00 до 6:00, допомагає зменшити навантаження та вивільнити електроенергію, необхідну для стабілізації енергосистеми.

Також звертаємо Вашу увагу,  що заборона стосується освітлення зовнішньої реклами, розміщеної на фасадах будинків та споруд, спеціальних конструкцій, після завершення робочого часу суб’єктів господарювання – незалежно від організаційно-правової форми.

Максимальна економія електроенергії наразі дуже важлива, адже кожен кіловат енергії, яку українці не використають, дасть додаткову стабільність нашій енергосистемі.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.