Перший день літа – це Міжнародний день захисту дітей. Серед багатьох цікавих і різноманітних міських заходів були і спортивні, в яких наші вихованці приймали активну участь.
ЛЕГКА АТЛЕТИКА
Діти двох вікових груп змагались у міському легкоатлетичному забігу. Серед молодших призова трійка така: Штайміллер Матвій, Мунтян Ангеліна і Коваль Максим. У старших найкраще пробігли Крива Анна, Лисиця Єлізавета і Саржевський Максим. Їх було нагороджено, а переможці отримали додатково ще й Кубок міського голови.
Дітей зі святом привітали міський голова Олександр ЧУЙКО, перший заступник міського голови Андрій МАКОВЕЦЬКИЙ, секретар міської ради Наталя САМОЧОРНА і пригостили всіх учасників і дітей морозивом і солодкою ватою.
ШАШКИ І ШАХИ
Захоплююча боротьба на чорно-білих клітинках завершилася перемогою тих, хто постійно відвідує заняття з цих видів спорту.
Серед шашкістів перемогли Гільов Ілля і Крамар Нікіта, а третє місце у Вінгріса Артура. У шахістів найкращі Гільов Ілля, Вінгріс Артур і Бруяка Тимофій.
Всі учасники нагородженні пам’ятними грамотами, а абсолютний переможець Гільов Ілля – ще й Кубком.
ФУТБОЛ
Юні футболісти приймали участь у дитячому турнірі, що відбувся у Біляївці. Наша команда була наймолодшою, але грала з фаворитами завзято і показала гарний результат. У боротьбі за друге місце ми мінімально поступилися гравцям із Троїцького 3:4 і замкнули призову трійку. У цьому матчі дублем відзначився найкращий гравець турніру Дмитро Юхименко, а ще один гол забив Арсеній Касап.
Команда нагороджена грамотою і Кубком, а гравці – медалями.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.