25 травня   2023 року, о 10 годині  у сесійній залі Теплодарської міської ради  під головуванням  міського голови Олександра Чуйка відбулось пленарне засідання  чергової тридцять третьої  сесії Теплодарської  міської ради восьмого скликання.

У роботі  засіданні взяли участь 16 депутатів  міської ради із 22 обраних, також серед присутніх були керівники  підприємств та  структурних підрозділів міської ради.

У ході засідання депутатський корпус підтримав зміни до Міської цільової програми забезпечення громадської безпеки і діяльності місцевих загонів територіальної оборони, правоохоронних органів, Збройних Сил України, комунальних підприємств, установ і закладів, та забезпечення підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Теплодарської міської територіальної громади на 2022-2023 роки.
Внесли зміни і доповнення до раніше прийнятого рішення про бюджет Теплодарської громади на 2023 рік.
Розглянули зміни у плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік та зняли з обліку ряд діючих регуляторних актів, які втратили чинність.
Підтримали зміни до Переліків першого та другого Типів об’єктів оренди комунальної власності.  Опрацювали питання щодо відведення земельної ділянки та  проведення інвентаризації земельних ділянок розташованих на території Теплодарської громади.

З проектами рішень, які були винесені на розгляд пленарного засідання, а також з результатами поіменного голосування  окремо по кожному рішенню,  можна  ознайомитися на офіційному веб-сайті Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.