Шановні молодь (в тому числі учнівська молодь) та внутрішньо переміщені особи! 

  З метою ефективного вирішення питання зайнятості населення, в тому числі внутрішньо переміщених  осіб  25  травня  2023   року  о 12:00 за адресою: м. Одеса, вул. Іцхака Рабіна,18-А  Одеським обласним центром зайнятості буде проведено «Ярмарку вакансій».

В ярмарку візьме участь понад 70 роботодавців Одеської, Херсонської та Донецької областей, які представлять понад 1200 актуальних вакансій та представники вищих  та професійно-технічних учбових закладів.

 На ярмарку ви матимете можливість:

– поспілкуватися з роботодавцями та представниками учбових закладів і отримати інформацію щодо роботи та можливості проходження навчання;

– отримати консультацію щодо можливості надання  мікрогрантів для відкриття чи розвитку власної справи;

– отримати ваучер на навчання, що дасть можливість безоплатно навчатися (за затвердженим переліком професій та спеціальностей) за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

    Запрошуємо до ЯРМАРКУ:

–  молодь, в тому числі учнівську,  отримати інформацію щодо навчання в учбових закладах; – внутрішньо переміщених осіб, які бажають працювати або отримати ваучер для подальшого навчання на другу освіту.

 

                                                                  З повагою відділ соціально-економічного розвитку           

                                                             виконавчого  комітету Теплодаської міської ради

 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.