За традицією до Дня міста проведено міські турніри з шахів та шашок серед школярів. В них приймають участь всі бажаючі, незалежно від віку, статі і спортивного розряду.

Цього року інтрига змагань (головний суддя – Анатолій БАЛАНЮК) досягла апогею: попадання учасників у призову трійку не можна було передбачити аж до останнього туру.

У шахістів перше місце виборов Ілля Гільов, а другим фінішував Артур Вінгріс. Незмінний переможець останніх років Тимофій Бруяка лише за додатковими показниками (результат особистої гри) випередив Нікіту Крамара в боротьбі за бронзову нагороду. Грамоти за активну участь і гарну гру отримали Шайхітдінов Денис, Гільов Михайло, Подчинок Софія і Єгор Ілюхін.

Змагання з шашок теж було непередбачуване. Переможцем вперше став Нікіта Крамар. Друге і третє місця визначені за додатковими показниками (за найбільшою кількістю перемог) – їх відповідно зайняли Артур Вінгріс і Ілля Гільов. Тут грамоти за високі результати отримали Софія і Михайло Гільови, Денис Федоренко і Андрій Григорук.

Міський голова Олександр ЧУЙКО і начальник ВОКМС Людмила КРАСНОЖОН були присутніми на підведенні підсумків і особисто нагороджували переможців та призерів змагань.

Наші вітання!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.