17 травня 2023 року, перший заступник міського голови Андрій Маковецький взяв участь та представив нашу громаду в IV Молитовному Сніданку, що пройшов в Будинку Представництв в Одесі з нагоди відкриття відновленого міжнародного культурного центру «UNION».

Довідка. Молитовні сніданки за участю представників релігійних організацій, державних діячів, політиків, урядовців, бізнесменів є традиційними у багатьох демократичних країнах світу. Десятки років такі заходи проходять у Конгресі США, Європарламенті, у Німеччині, Норвегії та інших країнах. Традиція їх проведення глибоко вкоренилася і в українське суспільство.

Цей захід пройшов за участю керівництва Одеської області, Одеського району, депутатів Верховної Ради України та місцевих рад Одеської області, представників бізнесу, духовенства та міжнародних гостей.

Почесним гостем Молитовного сніданку став один із найактивніших лобістів допомоги Україні у Вашингтоні пан Курт Волкер (посол США в НАТО (2008 – 2009), спеціальний представник Державного департаменту США з питань України (2017 – 2019), директор Інституту Маккейна з 2011 року).

«Україна є оплотом свободи та землею вільних людей. Ми неймовірно вражені мужністю та наполегливістю українців. Але найбільше тим, як ви відстоюєте життя», – сказав пан Волкер.

На завершення заходу представники різних релігійних конфесій прочитали спільну молитву за Україну.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.