28 квітня 2023 року, о 10 годині у сесійній залі Теплодарської міської ради під головуванням міського голови Олександра Чуйка відбулось пленарне засідання чергової тридцять другої сесії Теплодарської міської ради восьмого скликання.
У роботі засіданні взяли участь 14 депутатів міської ради із 22 обраних, також серед присутніх були керівники підприємств та структурних підрозділів міської ради.
Перше питання, яке було розглянуто депутатським корпусом стосувалось затвердження списку присяжних Теплодарського міського суду. Також, затвердили розпорядження міського голови, прийнятих у міжсесійний період.
Наступним бюджетним питанням, яке було розглянуто на засіданні сесії стало внесення змін і доповнень до рішення Теплодарської міської ради №295-VIIІ від 22.12.2022 року “Про бюджет Теплодарської міської територіальної громади на 2023 рік».
Питання про оптимізацію та скорочення штатної чисельності і працівників, зміни найменування, затвердження Статуту в новій редакції КНП «Теплодарська центральна міська лікарня» Теплодарської міської ради також були підтримані депутатським корпусом.
Затвердили Положення про адміністративну комісію у новій редакції виконавчого комітету Теплодарської міської ради та визнали таким, що втратило чинність рішення Теплодарської міської ради від 26.01.2012 №198/1- VI «Про затвердження форми угоди на використання нежилих приміщень в багатоквартирних жилих будинках з прилеглою територією».
Блок земельних питань, який склав питання про затвердження проектів землеустрою, проведення інвентаризації земель та прийняття на баланс зелених насаджень та рослин були підтримані під час засідання.
З поіменним голосуванням депутатів окремо по кожному рішенню можна буде ознайомитись на офіційному веб-сайті Теплодарської міської ради.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.