У неділю зіграні останні матчі відкритої зимової першості «Біляївської футбольної ліги» 8х8 на підтримку ЗСУ серед юнацьких команд. Наша молодша команда грала з «Т.Ліверпуль» і перемогла – 3:1. Голами відзначились Арсеній Касап, Макар Яровий і автогол суперника.

      По закінченню останнього туру відбулося нагородження команд і кращих гравців. Обидві юнацькі команди Теплодару (тренер-викладач Віталій ДРЕВАЛЬ) виступили успішно!

     Наші юні футболісти 2010-2012р.н. провели ІІ етап у другій групі, перегравши там усіх суперників. Команда нагороджена малим Кубком, а гравці – медалями. Їх нападника Дмитра Юхименка визнано найкращим і він теж отримав грамоту і Кубок.

     Молодші юнаки 2013-2014р.н. грали ІІ етап у головній групі  із 12 команд і показали чудовий результат, поступившись лише в одному матчі – переможцю. Вони стали срібними призерами! Команда нагороджена Кубком і грамотою, а гравці – медалями. Дмитра Сушка і Максима Чабана визнано найкращими і вони отримали Кубки і грамоти.

      Адміністрація Теплодарської ДЮСШ щиро вітає тренера-викладача Віталія ДРЕВАЛЯ і його вихованців з високими спортивними результатами! Щиро дякуємо батькам – ви неймовірні!

      Адміністрація Теплодарської ДЮСШ, батьки і діти висловлюють ПОДЯКУ начальнику відділу освіти, культури, молоді і спорту Людмилі КРАСНОЖОН за вирішення всіх організаційних питань, а депутату Теплодарської міської ради Андрію СУРЖЕНКУ – за забезпечення поїздок на змагання!

       Вболіваймо за наших!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.