28 березня 2023р. в Південноукраїнському національному університеті імені К.Д.Ушинського відбулась нарада щодо підведення підсумків розвитку фізичної культури і спорту в Одеській області за 2022 рік. У ході наради відбулось нагородження провідних спортсменів, тренерів закладів фізичної культури і спорту за підсумками 2022 року.

Нагороджено:

Подякою – Теплодарську міську територіальну громаду (міський голова О.М.Чуйко) за розвиток фізичної культури, масового та резервного спорту, популяризацію здорового способу життя в громадах Одеської області за 2022р.

Дипломом – Теплодарську дитячо-юнацьку спортивну школу (т.в.о. директора А.Г.Баланюк) за ІІІ місце в рейтингу спортивних шкіл Одеської області без категорій.

Почесною Відзнакою Одеської обласної ради – тренера-викладача відділення греко-римської боротьби Теплодарської ДЮСШ Володимира Гладуша за багаторічну плідну працю та високі спортивні досягнення вихованців.

Виконавчий комітет Теплодарської міської ради, відділ освіти, культури, молоді і спорту щиро вітає всіх з високими нагородами у розвитку фізичної культури і спорту у місті Теплодар!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.