Юні футболісти Теплодарської ДЮСШ (тренер-викладач Віталій ДРЕВАЛЬ) продовжують змагатись і в Одесі, і в Біляївці. У вихідні дні – суботу і неділю – наші вихованці порадували забитими голами, а головне – перемогами.
У третьому турі весняного чемпіонату Chernomorec Champion cup серед дитячих і юнацьких команд у віковій групі 2014 року народження команда СК «Енергетик» (м.Теплодар) грала з командою «Чорноморець» (Селезньова) і розгромила її – 12:1! В нас забивали: пента-трик (5 голів) Дмитра Сушка, хет-трик (3 голи) Артура Бабілова, дубль Арсенія Касапа, гол Стаса Макеєва і автогол одеситів.
На ІІ етапі відкритої зимової першості «Біляївської футбольної ліги» 8х8 на підтримку ЗСУ юнацькі команди Теплодару теж виступають успішно.
Сьогодні у віковій групі 2013-2014р.н. ми провели матч із командою ФК «В.Дальник» і переграли суперників з великим рахунком – 7:2! Голами відзначились Дмитро Сушко (хет-трик), Арсеній Касап (дубль), Антон Касап і Артем Андреєв. Ця перемога гарантувала наше попадання у призову трійку. Попереду – остання гра.
У віковій групі 2010-2012р.н. теплодарці вже завершили змагання із завоюванням малого Кубка (ІІ етап у другій групі – переграли всі команди). Щиро вітаємо!
Адміністрація Теплодарської ДЮСШ, батьки і діти висловлюють ПОДЯКУ депутату Теплодарської міської ради Андрію СУРЖЕНКУ за сприяння поїздки в Одесу!
Вболіваймо за наших!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.