В Таллінні (Естонія) завершився міжнародний турнір з боротьби греко-римської. В складі національної збірної команди України виступали два представника теплодарської школи боротьби Кирило Угрік (кадети, U-17) і Дмитро Гавриленко (юнаки, U-15) – вихованці тренера-викладача Теплодарської ДЮСШ Володимира ГЛАДУША. Дуже приємно, що наші спортсмени під час війни тренуються і змагаються, гідно представляючи Україну на міжнародному рівні.
Якщо Дмитро після 2-х перемог поступився і не зміг продовжити далі боротьбу за медалі, то Кирило знов показав високу майстерність і не мав рівних собі. Кандидат у майстри спорту Кирило Угрік переборов усіх своїх опонентів – він переможець міжнародного турніру в Естонії! Чудово! Так тримати!
Цього ж суботнього дня в Одесі відбувся чемпіонат Одеської області серед юнаків і молодших юнаків, в якому наші юні борці теж приймали активну участь.
Чемпіоном Одещини став 9-річний Олександр Хван! Срібні нагороди у Романа Лепегова і Михайла Тарасенка. А бронзовими призерами стали Олег Вікол, Даниіл Мосійчук, Андрій Гідірім і Георгій Шухалов. Молодці!
Адміністрація Теплодарської ДЮСШ щиро вітає тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними результатами! Дякуємо за плідну працю і спортивні звитяги!

Т.в.о. директора ТДЮСШ Анатолій БАЛАНЮК

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.