Робочий тиждень в Теплодарській міській раді розпочався з щотижневої апаратної наради, яка відбулась о 9 годині ранку під головуванням міського голови Олександра Чуйка та першого заступника Андрія Маковецького за участю начальників відділів виконавчого комітету та керівників комунальних підприємств міста.

Традиційно, загальнонаціональною хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять всіх загиблих…

Усі начальники відділів та керівники комунальних підприємств доповіли про проведену роботу за минулий тиждень, розглянули питання щоденної роботи та окреслили першочергові питання на поточний тиждень.

Серед важливого:

Триває благоустрій територій та озеленення міста: прибирання та вивіз опалого листя, санітарна очистка вулиць від чагарників. Роботи з облаштування клумби «круг» та реконструкції освітлення на в’їзді в місто. 

Питання, якому приділили значну увагу під час засідання стосувалося медичної реформи, а саме майбутнє вторинної ланки медицини КНП «Теплодарська центральна міська лікарня» ТМР. 

Також, приділили увагу питанням: отримання та розподіл гуманітарної допомоги між внутрішньо переміщеними особами та вразливими верствами населення; інформації щодо роботи закладів освіти міста тощо.

По завершенню апаратної наради керівництвом міста було надано ряд окремих доручень до виконання.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.