Юні футболісти Теплодарської ДЮСШ продовжують змагатись і в Одесі, і в Біляївці. У другому турі весняного чемпіонату Chernomorec Champion cup серед дитячих і юнацьких команд у віковій групі 2014 року народження вихованці тренера-викладача Віталія ДРЕВАЛЯ після перемоги у першому турі цього разу поступилися команді «Чорноморець» (Лозовського) – 0:2.
А ось на другому етапі відкритої зимової першості «Біляївської футбольної ліги» 8х8 на підтримку ЗСУ юнацькі команди Теплодару перемагають своїх ровесників.
У віковій групі 2013-2014р.н. ми зустрічалися з командою ХФК «J.O.Y.» (с.Кучургани) і переграли суперників з рахунком 2:1. Голами відзначились Арсеній Касап і Дмитро Сушко.
У віковій групі 2010-2012р.н. грали з місцевою командою ФК «Біляївка-3» і розгромили її – 6:1! Голи забивали Михайло Дігол, Артем Москул, Дмитро Сушко, Артем Караманов і два(!) автоголи гравців Біляївки.
У наступні вихідні обидві теплодарські команди продовжать боротьбу за нагороди.
Адміністрація Теплодарської ДЮСШ, батьки і діти висловлюють ПОДЯКУ депутату Теплодарської міської ради Андрію СУРЖЕНКУ за сприяння поїздок на змагання!
Вболіваймо за наших!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.