11 березня учні Теплодарської ДЮСШ змагалися з ровесниками, дотримуючись вимог воєнного стану.
ЗНОВУ УСПІХ
В м.Подільськ Одеської області відбулися змагання з греко-римської боротьби «Відкрита першість міста Подільськ» серед юнаків, в якому активну участь приймали і вихованці теплодарської школи боротьби.
Найкращий результат виборов Дмитро Гавриленко – він переможець турніру! Срібними призерами стали Валентин Разумов, Олександр Хван і Сергій Вітковський. Бронзові медалі у Андрія Гідіріма і Георгія Шухалова. Молодці!
Приємно відзначити: тренеру-викладачу Володимиру Андрійовичу Гладушу допомагав його учень, майстер спорту України Даниіл Битка, що лише ступив на тренерську стезю. Тренерському тандему – спортивних і творчих звершень!
Адміністрація спортивної школи, тренери, батьки і діти висловлюють слова подяки депутату Теплодарської міської ради Андрію СУРЖЕНКУ за сприяння поїздки на змагання!
СТАРТ ЧЕМПІОНАТУ
В Одесі стартував весняний чемпіонат Chernomorec Champion cup серед дитячих і юнацьких команд. У віковій групі 2014 року народження заявилася і теплодарська команда (тренер-викладач Віталій ДРЕВАЛЬ).
В першому матчі наші юні футболісти перемогли «Чорноморець Совіньйон» з рахунком 4:2. Голи забили: Дмитро Сушко, Артур Бабілов і дубль Стаса Макеєва.
Після матчу дітей очікувала смачна піца.
Вболіваймо за наших!

 

Т.в.о. директора ТДЮСШ Анатолій БАЛАНЮК

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.