До уваги субєктів господарської діяльності, які здійснюють господарську діяльність у сфері торгівлі продуктами харчування

На адресу виконавчого комітету Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області надійшов лист від Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області від 21 лютого 2023 року про те, що через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло повідомлення  стосовно виявлення неавторизованої речовини диметоат у лаймах, що експортувались з Бразилії (експортер: Brasfresh Importacao E Exportacao LTDA. Brazil; оптовик: Anaco Greeve Internatioanai. Netherlands) до України (одержувач: ТзОВ «ТС ПЛЮС», вул.Краснова,24 м.Київ).

         На підставі вищезазначеного виконавчий комітет Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області просить вас бути уважними при здійсненні господарської діяльності та недопущення обігу непридатних і небезпечних  продуктів харчування, а  у разі наявності  – вилучити вказаного невідповідного харчового продукту з обігу та повідомити про даний факт Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області ( вул. 7-ма Пересипська,3 м.Одеса, тел.. 716-13-01)

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.