28 лютого 2023 року, о 10 годині ранку під головуванням міського голови Олександра Чуйка відбулось пленарне засідання двадцять дев’ятої сесії Теплодарської міської ради восьмого скликання.
Участь у засідання взяли 18 депутатів міської ради, також серед присутніх були керівники комунальних підприємств міста, структурних підрозділів міської ради та представники підприємства.
У ході засідання депутатський корпус розглянув ряд питань, та вніс зміни до раніше прийнятих рішень Теплодарської міської ради, а саме: «Про затвердження міської цільової програми «Програма цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Теплодарської міської територіальної громади на 2022-2025 роки» та «Про затвердження Переліків першого та другого Типів об’єктів оренди комунальної власності».
Заслухали звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики Теплодарською міською радою та її виконавчим комітетом за 2022 рік. Звіт про виконання бюджету Теплодарської міської територіальної громади за 2022 рік та внесли зміни і доповнення до бюджету громади на 2023 рік.
Розглянули питання про оптимізацію штату працівників КНП «Теплодарська центральна міська лікарня» ТМР.
Опрацювали ряд рішень про передачу із балансового обліку основних засобів; надали згоду на списання з балансового обліку об’єктів незавершеного будівництва; розглянули рішення про проведення оцінки об’єкту комунальної власності Теплодарської міської ради «Службово-побутовий корпус СЕВМ». Затвердили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ПАТ «Національна енергетична компанія «УКРЕНЕРГО».
Детально обговорили питання про створення Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області». Дана установа утворюється для надання соціальних послуг та розв’язання проблем жителів територіальної громади.
З проектами рішень, які виносилися на розгляд пленарного засідання сесії міської ради, а також з результатами поіменного голосування окремо по кожному рішенню можна ознайомитись на офіційному сайті Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.