20 лютого 2023 року о 9 годині ранку під головуванням міського голови Олександра Чуйка та першого заступника Андрія Маковецького відбулась щотижнева апаратна нарада за участю начальників відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.
Традиційно, нараду розпочали із загальнонаціональної хвилини мовчання, на якій присутні вшанували світлу пам’ять всіх загиблих…
«Щороку, 20 лютого в Україні вшановують День пам’яті Героїв Небесної сотні. Трагічні події на майдані Незалежності назавжди залишаться в історії України і в серці кожного українця. Герої, які пожертвували найціннішим, заради нашого майбутнього. Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них!», – сказав міський голова Олександр Чуйко на початку наради.
Під час наради обговорили актуальні питання життя громади. Детально опрацювали питання житлово-комунального господарства, соціального захисту населення, охорони здоров’я, благоустрою тощо.
Серед важливого, говорили про організацію та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів; стан захворюваності серед населення; оптимізацію витрат КНП «Теплодарська центральна міська лікарня» ТМР, отримання та розподіл гуманітарної допомоги між внутрішньо переміщеними особами та вразливими верствами населення; досягнення юних спортсменів з греко-римської боротьби; відзнаки учнів музичної школи у міжнародних конкурсах. Говорили також про інформаційно роз’яснювальну роботу, яка проводиться рятувальним підрозділом серед населення щодо правил пожежної безпеки під час використання генераторів, пічного опалення та про заходи благоустрою громади.
По завершенню апаратної наради керівництвом міста було надано ряд доручень до виконання.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.