Сьогодні, 15 лютого 2023 року, з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-ї річниці виведення військ з Афганістану, міський голова Олександр ЧУЙКО прийняв участь в урочистому заході, якій відбувся у міському будинку культури м.Теплодар.

Традиційно, аби вшанувати героїчний подвиг воїнів-побратимів на урочистий захід  зібралися воїни-інтернаціоналісти, родини ветеранів, працівники міської ради, представники трудових колективів підприємств, організацій міста та громадськість.

Зі словами вдячності до присутніх звернувся міський голова Олександр Чуйко, який  подякував воїнам-афганцям за те, що вони з честю виконали подвиг та лишилися вірними своєму військовому обов’язку.

«На нашу з вами долю випало дві війни. Перша війна – в Афганістані, друга – яка нині триває в нашій країні. Але воїни і тоді, і тепер з мужністю захищають нашу землю. Афганська війна – це пекельна рана, яка на жаль, ніколи не загоїться та назавжди залишиться болем у серцях  нашого народу. Будь яка війна  – це велике горе та нестерпний  біль для нашої держави, але ми  все витримаємо та обов’язково переможемо! Тому що ми –  на своїй землі!» – сказав Олександр Чуйко у своєму виступі.

В ході концертної програми, чудовим подарунком для афганців лунали теплі і щирі слова, а юні вихованці дарували свої музичні виступи.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх загиблих воїнів-інтернаціоналістів та всіх тих,  хто загинув, захищаючи нашу Україну сьогодні.

Завершився урочистий захід покладанням квітів до пам’ятника Захисникам Вітчизни та пам’ятним фото.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.