6 лютого 2023 року о 9 годині ранку під головуванням міського голови Олександра Чуйка та першого заступника Андрія Маковецького відбулась щотижнева апаратна нарада за участю начальників відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.
Нараду розпочали із загальнонаціональної хвилини мовчання, на якій всі присутні вшанували пам’ять загиблих.
В ході наради обговорили актуальні питання життя громади. Заслухали інформацію керівників про роботу відділів та підприємств за минулий тиждень. Детальну увагу приділили питанням житлово-комунального господарства, соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, спорту.
Важлива увага під час наради, в першу чергу, була зосереджена на аварії, яка сталася днями на одному із ключових об’єктів енергетичної інфраструктури Одеського району та її наслідки для споживачів електроенергії. Також, обговорили питання про забезпечення та виконання заходів щодо загальної мобілізації на території громади; проходження освітнього процесу в закладах освіти; стан роботи закладів громади в умовах екстреного відключення енергопостачання; робота пунктів незламності, які розгорнуті в місті, та інші питання, які потребують нагального вирішення.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.