Щодня працівники КП «Теплодарсервіс» виконують різні види планових та позапланових робіт. Так, днями, вони активно розпочали благоустрій території  на міському кладовищі м.Теплодар.

Наразі, значна частина території  кладовища, а це майже 1,5 га  знаходиться в кущах і порослі, та незабаром постане питання  про нестачу вільних місць для поховання. У зв’язку з чим і  виникає необхідність у видалені  та розчищенні зелених насаджень.

Нагадаємо, що наприкінці 2021 року рішенням сесії Біляївської міської ради (№466-15/VIII) був наданий дозвіл КП «Теплодарсервіс» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування загальною площею 5,0 га для експлуатації Теплодарського міського кладовища на території Біляївської міської територіальної громади. 

У квітні 2022 року, з метою якісного надання ритуальних послуг і утримання міського кладовища, рішенням виконавчого комітету Теплодарської міської ради (№54/В-2022) було визначено виконавця з обслуговування і утримання міського кладовища та надання ритуальних послуг для населення КП «Теплодарсервіс».

Станом на сьогодні, працівники  КП «Теплодарсервіс» виконали ряд робіт з розчищення від сухостою, гілок та молодої порослі, прибрали бур’ян та сміття. 

Заплановані роботи на території міського кладовища тривають.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.