Службою у справах дітей Теплодарської міської ради спільно з інспектором ювенальної превенції 24 січня 2023 року проведено спільний профілактичний рейд в місті Теплодар по сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах, діти яких перебувають на обліку в Службі у справах дітей.
У ході проведення рейду було обстежено умови проживання 7 родин, в яких виховуються діти. Під час обстеження перевірено стан виконання батьківських обов’язків відносно дітей, а з батьками проведені профілактичні та роз’яснювальні бесіди щодо належного виховання та утримання дітей. В деяких родинах діти виховувались в неналежних умовах, у зв’язку з чим було складено два адміністративних протокола про невиконання батьками своїх обов’язків.

Такі рейди проходят систематично.
25 січня 2023р. відбулась попередня домовленість про подальшу співпрацю Служби у справах дітей Теплодарської міської ради з благодійними організаціями щодо літнього відпочинку дітей до Королівства Іспанії провінції Андалусії. За програмами, відпочинок за кордоном в першу чергу орієнтован на дітей, які потребують особливої соціальної уваги та допомоги. Працюємо в цьому напрямку.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.