В Ужгороді Закарпатської області відбулися перші у цьому році майже одночасно два змагання з греко-римської боротьби за участі найкращих спортсменів України. Активну участь в них приймали вихованці Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи тренера-викладача Володимира ГЛАДУША і показали себе якнайкраще.

        У всеукраїнському турнірі пам’яті ЗТУ В.М.Жменька серед молодших юнаків U-15 чудово виступив Дмитро Гавриленко. Він переміг усіх суперників і став переможцем у своїй ваговій категорії. Його нагороджено золотою медаллю, грамотою і грошовою винагородою 800 гривень. А серед кадетів U-17 у фіналі боровся Нікіта Чебан. Він отримав срібну медаль, грамоту і грошову винагороду 700 гривень. МОЛОДЦІ! Ці змагання були і відбором на міжнародний турнір, що відбудеться у столиці Естонії м.Талліні. Приємно, що Дмитро Гавриленко це право виборов.

        А у чемпіонаті України серед дорослих U-23 боровся наш 19-річний Даниіл Битка. Серед набагато старших себе він прагнув використати всі можливості для перемоги, і домігся своєї мети – став бронзовим призером! Так тримати!

        Адміністрація Теплодарської ДЮСШ щиро вітає тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними результатами! Дякуємо за плідну працю і спортивні звитяги!

                                                        Т.в.о. директора ТДЮСШ Анатолій БАЛАНЮК

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.