Шановні мешканці Теплодарської громади!

Вкотре звертаюсь до Вас з розумінням віднестись до ситуації, яка склалась із забезпеченням електроенергією як побутових споживачів, так і підприємств нашего міста.Наша держава переживає постійні атаки ворога, під час яких противник вражає об’єкти енергетичної інфраструктури. Через це виникає дефіцит її генерації по всій території країни.

Тому наполегливо прошу кожного побутового споживача нашої громади ощадливо використовувати електроенергію.
Енергозбереження в умовах воєнного стану передбачає не відмову від благ цивілізації чи обмеження власних потреб, а шлях раціонального використання енергоресурсів.

Також хочу окремо наголосити: навіть при нинішніх відключенні електроенергії ми дотримуємося графіку подачі води в місто. На сьогоднішній день в нас відпрацьовано алгоритм дій при надзвичайних ситуаціях при повному блек-ауті. Організовані “Пункт незламності”/пункти обігріву. За необхідності — розгорнемо додатковий “Пункт незламності”, де можна буде зігрітися, зв’язатися з рідними, зарядити гаджети, отримати кіп’яток.

Сьогодні кожен з нас має виявляти розуміння під час відключень електроенергії та стійко витримувати всі випробування, які впали на наші плечі.

Прошу Вас з розумінням поставитись до вжитих заходів та утриматися від зайвих коментарів у соціальних мережах щодо даної ситуації. Отримуйте інформацію тільки з офіційних джерел. Пам’ятайте, що наряду з ускладненням життя українців першочерговим завданням ворога є дестабілізація суспільства.

Наразі, зберігаємо спокій, допомагаємо один одному, економимо електроенергію та віримо в нашу перемогу!

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.