Шановні мешканці Одеського району!
Вчергове звертаємось до Вас з розумінням віднестись до ситуації, яка склалась із забезпеченням електроенергією як побутових споживачів, так і підприємств Одеського району. Нагадуємо, що внаслідок ракетних ударів енергетична інфраструктура країни зазнала серйозних ушкоджень, внаслідок чого значно зменшився об’єм генерації.
Станом на сьогодні, Одеський район забезпечується генерацією в об’ємі до 70% від мирного часу, враховуючи, що приблизно 40% іде на цілодобове забезпечення об’єктів критичної інфраструктури та військових об’єктів (і, відповідно, інших споживачів, які знаходяться на мережах таких об’єктів), залишок розподіляється серед побутових споживачів та підприємств.

В зв’язку з цим, на сьогодні, в Одеському районі ДТЕК Енерго застосовує графіки стабілізаційних відключень, з якими Ви можете ознайомитись за посиланням:
❗️Водночас, все частіше через дефіцит генерації енергетики вимушені обмежувати електропостачання в «негарантовані години» (світло-сірий колір на графіках, який інформує про години можливих відключень) для уникнення аварій. У «білій зоні» світло повинно бути у всіх споживачів, в протилежному випадку – необхідно одразу повідомити про це диспетчерів за посиланням https://www.dtek-oem.com.ua/ua/shutdowns# або у чат-боті @DTEKOdeskiElektromerezhiBot (Телеграм).
Об’єкти критичної інфраструктури, які неможливо забезпечити електроенергією в цілодобовому режимі (локальні котельні, ВНС, тощо), головам громад району доручено забезпечити резервними засобами електропостачання (генераторами), така робота ведеться у постійному режимі.
Одеською РВА організовано цілодобову координацію з територіальними громадами району для оперативного інформування ДТЕК Енерго щодо ліквідації аварійних ситуацій.
Просимо Вас з розумінням поставитись до вжитих заходів та утриматися від зайвих коментарів у соціальних мережах щодо даної ситуації, враховуючи, що противником використовується невдоволення населення в цілях дестабілізації обстановки.
Ще раз підкреслюємо, що обласним штабом спільно з ДТЕК, НАК Укренерго робиться усе можливе для усунення наслідків ударів та забезпечення населення електроенергією.
Разом до перемоги!
Начальник Одеської РВА Юрій КРУК.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.