29 листопада 2022 року  о 10:00 під головуванням міського голови Олександра Чуйка відбулося пленарне засідання чергової двадцять шостої сесії ТМР восьмого скликання. У засіданні взяли участь 17 депутатів міської ради також були присутні керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради.

Під час засідання розглянули зміни та доповнення до раніше прийнятого рішення міської ради про бюджет Теплодарської територіальної громади на 2022 рік та заслухали звіт про виконання бюджету за 9 місяців 2022 року.
Внесли зміни до раніше прийнятих міських програм та затвердили ряд нових програм, серед яких:
▫️міська комплексна Програма “Здоров’я” на 2023-2025 роки КНП “Теплодарська центральна міська лікарня” ТМР
▫️міська цільова Програма забезпечення громадської безпеки і діяльності місцевих загонів територіальної оборони, правоохоронних органів, ЗСУ, комунальних підприємств, установ і закладів та забезпечення підтримки ВПО на території Теплодарської міської територіальмної громади на 2022-2023 роки.
▫️міська Програма забезпечення безперешкодного доступу осіб з інвалідністю, інших маломобільних груп до об’єктів житлового та громадського призначення на території Теплодарської міської територіальної громади на 2023-2026 роки
▫️програма запобігання і протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми на території Теплодарської міської територіальної громади на 2023-2025 роки
▫️програма “Безпечне місто Теплодар” на 2023-2025 роки.
Внесли зміни до статуту МКП “ОДЕСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ √2”. Затвердили план діяльності з підготовки проектів та план-графіка проведення заходів з відстеження регуляторних актів на 2023 роки.  Підтримали рішення про надання дозволу на демонтаж та передачу складових елементів частини об’єкту комунальної власності “Залізнична колія від станції Вигода” на відповідальне зберігання.  Детально розглянули питання орендної плати за використання комунального майна територіальної громади м.Теплодар у період дії воєнного стану, також ряд питань щодо інвентаризації земель комунальної власності та орендних відносин.

З результатами поіменного голосування окремо по кожному рішенню можна ознайомитись на офіційному сайті Теплодарської міської ради за посиланням.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.