21 листопада 2022 року о 09:00 під головуванням міського голови Олександра Чуйка відбулась щотижнева апаратна нарада за участю начальників відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

Розпочали із загальнонаціональної хвилини мовчання, на якій всі присутні вшанували пам’ять загиблих.

Заслухали інформацію про роботу відділів та підприємств за минулий тиждень. Розглянули проблемні питання та окреслили завдання на поточний тиждень.

 Приділили увагу Марафону «Ярмарок Вакансій», який в Одеському районі стартував з 16 листопада. Відповідно до графіка проведення, у середу 23 листопада в м.Біляївка відбудеться «Ярмарок Вакансій» в якому місто Теплодар прийматиме участь. До заходу будуть залучені підприємства, заклади, установи, які мають наявні вакантні місця. Головною метою стане укомплектування вільних робочих місць шукачів роботи. Окрему увагу будуть приділяти працевлаштуванню внутрішньо переміщених осіб.

 Обговорили питання діяльності соціальної сфери, медицини, комунального господарства, освіти, культури тощо.

 Зупинилися на питаннях стосовно стану захворюваності в місті, проходження опалювального періоду, загальна підготовка міста до зими та пункти допомоги які облаштовані на території громади.

За результатами наради були надані відповідні доручення та рекомендації.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.