1 листопада 2022р. о 15:00 годині в залі засідань Теплодарської міської ради відбулись громадські обговорення на тему «Детальний план території для розміщення модульних котелень на території м.Теплодар Одеського району Одеської області».
Перед початком обговорення, міський голова Олександр Чуйко представив присутнім представників ТОВ “Бюро проектування та експертизи”, які виступили розробником містобудівної документації.
Основною метою розробки детального плану території є обґрунтування розташування та конфігурація земельної ділянки для розміщення модульних котелень на території м.Теплодар.
Під час доповіді, розробники проекту продемонстрували присутнім презентації детального плану території для розміщення модульних котелень та на прикладі розглянули декілька модульних котелень, ознайомили з технічними параметрами котелень, проєктним розташуванням мереж, що підключаються до відповідної котельні, надали стратегічно-екологічну оцінку. Пояснили щодо складу можливих викидів та їх безпечності.
У ході громадських обговорень, присутні мали можливість поставити запитання та отримати на них змістовні відповіді.
З метою врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації інформація про проведення громадських слухань була опублікована на офіційному веб-сайті Теплодарської міської ради та на сторінках соціальних мереж. Також, протягом місяця, громадськість мала можливість надати свої зауваження та пропозиції.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.