Дорогі жителі та гості Теплодарської громади!
Сьогодні, разом зі всією країною, у день Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День захисників і захисниць України та День Українського козацтва. Усі ці значущі для України свята тісно пов’язані між собою, адже Божа Матір є заступницею та покровительницею наших захисників.
В цей день ми згадуємо мужність наших предків та пишаємося героїзмом наших героїв – захисників рідної землі. Ми віддаємо шану всім, хто захищав та продовжує захищати нашу країни від ворога, хто віддав за неї своє життя.
Шановні захисники і захисниці, дорогі ветерани, військовослужбовці, всі ті, хто щодня боронить нашу країну! Ваша сміливість та самовіддача є взірцем мужності, відваги та справжнього патріотизму! Низький уклін вам! Від Теплодарської міської ради та від себе особисто щиро вітаю з Днем захисників та захисниць України, з Днем Українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю всім довгоочікуваного миру, міцного здоров’я, щастя, незламної волі, твердості духу, добра та віри у світле майбутнє!

З повагою, міський голова                    Олександр ЧУЙКО

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.