03 серпня 2022р.  міський голова Олександр Чуйко прийняв участь у нараді під головуванням Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова щодо технічної та економічної готовності підприємств теплопостачання до опалювального періоду 2022/2023рр. в м. Київ.

Розглядали питання

  • Технічна готовність підприємств ТКЕ до опалювального періоду 2022/2023рр. (створення резервів обладнання та матеріалів, стан відновлення уражених об’єктів теплопостачання, використання альтернативних видів палива, формування місцевих паливних балансів, рівень зменшення втрат в теплових мережах при транспортуванні теплової енергії, рівень зменшення протяжності теплових мереж, що перебувають в незадовільному технічному стані, включення підприємств до порталу Uneeds).
  • Тарифна політика у сфері теплопостачання (тарифи, що застосовуються до споживачів; відшкодування різниці в тарифах з місцевих бюджетів у 2021/2022рр., обсяги заборгованості з різниці в тарифах у 2022 році).
  • Стан розрахунків підприємств ТКЕ за спожитий природний газ та фінансова спроможність цих підприємств щодо виконання зобов’язань перед постачальником природного газу в опалювальному періоді 2022/2023рр. (борги за спожитий природний газ; включення до Реєстру; укладання договорів реструктуризації; списання пені/штрафних санкцій).

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.