01 серпня 2022 року о  9:00 годині ранку під керівництвом міського голови Олександра Чуйко відбулась щотижнева апаратна нарада за участю начальників відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

Розпочали із загальнонаціональної хвилини мовчання, на якій всі присутні вшанували пам’ять загиблих…

 У ході наради начальники відділів та керівники підприємств доповіли та обговорили поточні питання, які виникають на території нашої громади, проаналізували поточний стан справ та напрацювали ряд головних завдань на найближчий час.

Були розглянуті питання: про хід виконання робіт з підготовки укриттів в закладах освіти, співпраця з громадськими організаціями щодо допомоги ВПО та вразливим верствам населення, умови для вступників під час проведення тестування, підготовка до початку осінньо-зимового періоду, необхідність у виконанні ремонтних робіт стояків в багатоквартирних будинках та збільшення випадків аварії на водопроводі.

По завершенню наради Олександр Миколайович з окремих питань надав відповідні доручення та побажав усім присутнім мирного неба та плідного робочого тижня.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.