ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ ОРГАНІЗАЦІЙ, ЩО НАЛЕЖАТЬ ДО СФЕРИ УПРАВЛІННЯ ТЕПЛОДАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ЇЇ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ.

Виконавчий комітет Теплодарської міської ради повідомляє, що Міністерство економіки України спільно з Державною службою України з питань праці створило   інформаційну платформу для оперативного інформування про стан заборгованості із заробітної плати на Порталі електронних сервісів (https://my.gov.ua) та зобов’язало підприємства, установи, організації, що належать до сфери управління органів виконавчої влади та розташовані на території відповідної територіальної громади забезпечити регулярне  подання інформації про заборгованість із заробітної плати на Порталі електронних сервісів Мінекономіки.

    Подача в електронному вигляді звіту «Інформація про заборгованість із заробітної плати підприємств (установ, організацій)» здійснюється  через персональний кабінет користувача на Порталі електронних сервісів Мінекономіки.

    Інструкція для подання  Інформації про заборгованість із заробітної плати на Порталі електронних сервісів Мінекономіки розміщена на сайті   https://my.gov.ua.

 

                                                                                         Відділ соціально-економічного  розвитку

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.