Сьогодні, 25 січня 2022 року відбулась щотижнева апаратна нарада при міському голові, в якій взяли участь керівники комунальних підприємств міста та структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради.

Під час наради обговорювались проблемні питання, які потребують вжиття негайних заходів. Однією з таких є стрімкий ріст захворюваності на ГРВІ та коронавірус, особливо серед дітей. Міським головою було доручено скликати позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС, на якій розглянути можливі заходи щодо зниження захворюваності.

Скрутна фінансова ситуація склалася на наших комунальних підприємствах, які надають жителям послуги з тепло- та водопостачання. Керівники підприємств звернули увагу всіх споживачів не необхідність  терміново сплатити заборгованість за спожиті послуги, для можливості їх подальшого отримання. Андрій Маковецький, перший заступник міського голови ініціював негайно зібрати нараду для обговорення ситуації, яка склалась на підприємствах та напрацювання алгоритму вирішення даних проблем.

Олександр Михайлов, директор МКП «Одеська теплоелектроцентраль №2» повідомив, що на 27 січня 2022 року на 16.00 год. запланована зустріч керівництва міста, депутатів міської ради з проектною організацією, представниками ООДА щодо обговорення ТЕО з будівництва котелень в нашому місті. В зустрічі можуть прийняти участь всі бажаючі, також, за бажанням, можливо завчасно надати зауваження, запитання до учасників зустрічі.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.